Marta Cerdà es converteix en la primera dona que presideix el Junior

La santcugatenca assumeix el càrrec després que Marcos Hofmann hagi estat escollit nou màxim mandatari de la Federació Europea


Temes relacionats

El Junior es veu superat per l'Egara i finalitza subcampió de Catalunya (10/set/23)

Marcos Hofmann, nou president de la Federació Europea d'Hoquei Herba (18/ago/23)

El Junior femení es reforça per revalidar el títol de lliga i ser protagonista a Europa (27/jul/23)


  • Comparteix:

L'assemblea de socis del mes de novembre servirà per ratificar Cerdà / Fot: Junior

L'assemblea de socis del mes de novembre servirà per ratificar Cerdà / Fot: Junior

La junta directiva del Junior ha escollit Marta Cerdà com a nova presidenta interina del club santcugatenc. Ha pres possessió del càrrec aquest mateix dijous després que el president anterior, Marcos Hofmann, hagi fet un pas al costat un cop escollit nou màxim mandatari de la Federació Europea d'Hoquei Herba. La nova presidenta interina, que fins ara era vicepresidenta del club blau-i-negre, s'ha convertit en la primera dona que assumeix la presidència en 106 anys d'història de l'entitat. Cerdà serà presidenta interina fins al mes de novembre, quan se celebrarà una nova assemblea de socis que servirà per ratificar el seu càrrec.

La nova presidenta del Junior, enginyera química de professió i sòcia del club santcugatenc des que tenia un any, afronta aquesta etapa amb "molta motivació i orgull". Cerdà també ha fet referència al fet de convertir-se en la primera dona que assumeix la presidència del Junior. Un fet que, segons explica als micròfons de Cugat Mèdia, "és un repte que il·lustra que, a poc a poc, alguna cosa està canviant en la societat".

Marta Cerdà és l'actual vicepresidenta de la Federació Catalana de Tennis (FCT), entitat en la qual du a terme tasques dins la comissió d'igualtat de gènere, i també és la presidenta de l'Associació d'Entitats de Control de Catalunya, on treballa en l'àmbit de la contaminació ambiental.


Marta Cerdà

Ser la nova presidenta del Junior és un repte enorme i un orgull. N'estic convençuda que seré la primera dona de moltes més que vindran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.