El Junior masculí goleja el Barça i suma el primer triomf del curs

Els santcugatencs han superat (6-2) els blaugranes en un duel que s’ha decidit en les accions a pilota aturada

Temes relacionats

El Junior femení guanya el Sanse i continua invicte a la lliga (24/set/23)

El Junior masculí enceta la Divisió d'Honor amb ensopegada contra el RC Polo (17/set/23)

Marta Cerdà es converteix en la primera dona que presideix el Junior (15/set/23)

El Junior es veu superat per l'Egara i finalitza subcampió de Catalunya (10/set/23)

El primer equip masculí del Junior ha guanyat (6-2) el Barça en el duel corresponent a la segona jornada de Divisió d'Honor. Els d'Oriol Torras, que arribaven al partit després de caure a domicili en la jornada inaugural contra el RC Polo, s'han refet com a locals en un partit que s'ha decidit per les accions a pilota aturada. Els santcugatencs, que per ara acumulen un balanç d'una victòria i una derrota a la lliga regular, visitaran, el cap de setmana vinent, el Sanse Complutense madrileny, equip que enguany encara no ha sumat cap triomf.

El partit ha començat força de cara per un Junior que, tot i les múltiples ocasions a pilota aturada per part del Barça, ha estat capaç de refer-se amb contundència de cara a porteria. Els d'Oriol Torras cada cop s'acostaven més al premi, i l'han obtingut encara en els primers compassos de partit, quan s'han avançat en el marcador (1-0) amb un contraatac majestuós que Oriol Serrahima ha transformat en gol.

Encara en el primer període, els blau-i-negres han disposat d'un nou penal córner que, tot i la intervenció inicial del porter blaugrana, ha suposat el segon gol local (2-0).

El segon període ha estat pràcticament una calca del primer, amb la diferència que el protagonisme del partit ha estat pel porter del Junior. Amb el pas dels minuts i malgrat la implicació defensiva dels santcugatencs, el Barça ha retallat distàncies (1-2) aprofitant, en aquest cas, una nova acció d'estratègia a pilota aturada. Abans d'arribar al descans, el Junior ha tornat a prémer l'accelerador i ha transformat una diana (3-1) que deixava el partit pràcticament sentenciat.

A la represa, el Junior ha continuat duent la batuta del joc i, just abans de finalitzar el tercer període, ha tornat a ampliar la diferència amb dues noves dianes (6-1). Unes dianes que encarrilaven el partit i que suposaven un pas més que important de cara a segellar el triomf.

Al quart i definitiu període els santcugatencs han continuat gaudint d'ocasions per fer més gran l'escletxa, però s'han topat amb un porter blaugrana molt encertat sota els tres pals. Amb tot, han estat les visitants qui, quan faltaven poc més de seixanta segons pel final del matx, han obtingut el premi amb una segona diana que servia per acabar de maquillar una mica el marcador (6-2).

Amb tot, els blau-i-negres sumen la primera victòria de la temporada. Un triomf que, a paraules del tècnic, Oriol Torras, ha de servir per "agafar confiança de cara a les pròximes jornades". El pròxim compromís del Junior serà la setmana vinent davant el Sanse Complutense madrileny, equip que enguany encara no ha sumat cap triomf.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS DE LA LLIGA MGS D'HOQUEI HERBA

Oriol Torras

Hem de ser realistes, però també ambiciosos. L'objectiu aquest any, si realment volem fer un pas endavant, és ser equip de final a quatre.