El Junior femení, finalista de la Copa de la Reina d'hoquei herba

Les santcugatenques superen l'Egara (5-1) a les semifinals de la competició


  • Comparteix:

Imatge del triomf de les santcugatenques davant de l'Egara / Foto: Jordi Gestí

Imatge del triomf de les santcugatenques davant de l'Egara / Foto: Jordi Gestí

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba disputarà aquest diumenge (15:45 h) la final de la Copa de la Reina a Benalmádena davant el Club de Campo. Les santcugatenques tindran l'oportunitat d'aixecar el tercer títol de la competició de la seva història després d'imposar-se a les edicions de 1988 i 2020. Les de Guille Carnicer s'han imposat (5-1) a les semifinals a l'Egara de manera molt contundent.

Una primera part molt tranquila


El primer quart ha estat molt tranquil sense ocasions destacades. Els dos equips es coneixen a la perfecció. El Junior ha sortit com un coet en el segon quart i al minut 1 Júlia Strapatto ha obert la llauna. La producció ofensiva santcugatenca ha continuat amb una bona ocasió per a Tere Lima. Les santcugatenques han tingut un penal córner a favor, però que han desaprofitat. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

El tercer quart, sentència definitiva



Laia Vidosa, al minut 2 de penal córner, i Gabriela Pérez, al minut 7, han certificat el 3 a 0. L'ofensiva santcugatenca ha continuat amb dianes de Tere Lima i Berta Serrahima, de penal córner, han completat la maneta. L'Egara, de penal córner, en el darrer quart ha tancat l'ampli 5 a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.