El sènior femení de Robert Rué s'estrena a la Copa davant el Palau


  • Comparteix:

Imatge de Maria Rosa Tamburini la temporada passada / Font: Facebook

Imatge de Maria Rosa Tamburini la temporada passada / Font: Facebook

El sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) afronta aquest dissabte la primera jornada de la Copa de la LLiga, una nova competició que es va estrenar la temporada passada i que serveix de preparació per als equips abans de l'inici de lliga. L'equip de Robert Rué visita la pista del Palau de Plegamans a partir de les 11 del matí. Voltrega i Reus són els altres dos rivals del grup.

Després dels amistosos davant Palau de Plegamans (2-2) i Reus (0-4) disputats a casa, el primer equip femení afronta una competició menor, abans de la lliga, que li servirà per assajar canvis en el seu sistema de joc. L'entrenador del conjunt vermell-i-negre, Robert Rué, explica que la principal novetat la introduirà en el sistema defensiu, deixant de banda la defensa en zona per passar a una d'individual.



Robert Rué

És una competició molt curta que ens la prenem com una pretemporada. Aprofitaré per treballar el canvi de sistema defensiu.


Per aquesta temporada, el primer equip femení del PHCSC manté les mateixes jugadores de la passada i incorpora de ple dret les jugadores del 'B' Carmina Tamburini i Judit Navarro, en total sis jugadores de pista més portera, que es veuran reforçades durant la temporada per alguna companya del sènior de Primera Catalana.
La lliga de Primera Nacional Catalana Femenina es fa esperar unes setmanes. El 20 d'octubre hi ha prevista la primera jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.