El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix preparant la lliga amb la Copa de la Lliga


  • Comparteix:

Les jugadores del PHSC femení busquen el primer triomf oficial

Les jugadores del PHSC femení busquen el primer triomf oficial

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rep aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav2 el Voltregà en la segona jornada de la Copa de la Lliga. Les vermell-i-negres van perdre en la primera jornada davant el Palau de Plegamans, però per aquest partit recuperen Maria Rosa i Carmina Tamburini. Elisenda Gassó segueix sense entrar en la convocatòria.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení segueix preparant la temporada amb la Copa de la Lliga. Aquest dissabte jugarà el primer partit oficial a casa i ho farà davant el Voltregà, equip d'Ok Lliga. Les vermell-i-negres van perdre el primer partit d'aquesta competició la setmana passada davant el Palau de Plegamans, però comptaven amb tres baixes importants com són les germanes Tamburini i Elisenda Gassó. Per al partit davant el Voltregà el tècnic del conjunt santcugatenc, Robert Rué, només tindrà la baixa de Gassó. Rué destaca que

Robert Rué

Anem amb moltes ganes d'intentar guanyar, però sobretot volem agafar ritme de joc per quan arribi la lliga.




L'enfrontament entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení i el Voltregà es disputa aquest dissabet a dos quarts de nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.