El PHSC venç davant del Voltregà mostrant les seves millors qualitats

Les santcugatenques han obtingut una victòria de prestigi

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) femení guanya (3-2) davant del CP Voltregà a la Copa de la Lliga. Les santcugatenques s'han avançat al marcador anotant els tres primers gols, però les blanc i blaves s'han mantingut vives fins al final del partit, marcant així dos gols d'autoritat.

El PHSC femení ha mostrat un joc dinàmic i ple d'acció des de l'inici del partit fins als darrers minuts. Blanca Soldevilla ha obert la llauna donant un punt de confiança a l'equip local. Quan faltaven vuit minuts per arribar a la mitja part, Anna Espriu ha anotat el segon gol del conjunt santcugatenc. Les noies de Robert Rué han mostrat un joc molt ofensiu on no han faltat les ocasions de gol ja que, a més d'haver marcat els tres gols, s'han pogut veure altres jugades que no han acabat en gol perquè la pilota ha anat al pal.

Després del descans, les jugadores del Voltregà han sortit molt motivades, amb l'objectiu de trobar el gol. Les santcugatenques, però, han seguit en la mateixa línia de la primera meitat i han sumat un altre gol al marcador a mans de la terrassenca Judit Navarro, donant certa tranquil·litat al conjunt vermell i negre. Les blanc i blaves han complert el seu propòsit d'anotar quan, en els darrers minuts del partit, han marcat el 3-1 i el 3-2. Les noies de Rué s'han posat alerta i han aturat la fam anotadora del Voltregà. Tant és així que la portera titular de l'equip local, Mercè Baqué, ha mostrat les seves millors qualitats protagonitzant grans aturades que han evitat que el Voltregà s'avancés en el marcador.

L'entrenador del PHSC, Robert Rué, afirma estar content amb l'esforç de les seves jugadores i afegeix que aquesta competició els serà molt útil de cara l'inici de la Lliga.

Robert Rué

És una competició de Copa de la Lliga que és curta. L'important és que les jugadores agafin el ritme de joc de cara la nova temporada a la Lliga. Estic content amb el seu esforç d'avui.

El proper partit que disputarà el PHSC serà el diumenge vinent davant del Reus Deportiu a un quart de set de la tarda, amb la baixa d'Elisenda Gassó per motius personals.