El Junior masculí espera fer el ple de victòries contra Complutense i Caldaria


  • Comparteix:

El Junior espera celebrar una nova victòria a la Divisió d'Honor / Font: Facebook

El Junior espera celebrar una nova victòria a la Divisió d'Honor / Font: Facebook

El Junior masculí juga aquest cap de setmana dos partits de Divisió d'Honor i comença dissabte a la una de la tarda rebent la Complutense a la 5a jornada de competició. Els santcugatencs van estrenar la casella de victòries la setmana passada i esperen aprofitar la condició de local per sumar dos triomfs més contra els madrilenys dissabte i contra el Caldaria-Barrocas diumenge.

L'adaptació del Junior masculí a la Divisió d'Honor no està sent fàcil i han hagut de passar quatre jornades per veure el primer triomf dels de Fede González. Un 4 a 0 a casa contra el CD Terrassa que dóna tranquil·litat als santcugatencs per afrontar aquesta doble jornada i intentar sumar de nou contra dos rivals que estan a prop a la classificació, la Complutense i el Caldaria Barrocas.

El primer rival, la Complutense, té un nivell i una filosofia semblant a la del Junior. El tècnic del conjunt blau-i-negre, Fede González, creu que sumar en els dos partits és clau per agafar confiança per a les següents jornades.

Fede González

És important sumar en els dos partits i aconseguir alguna victòria perquè avançaríem llocs a la classificació i ens aproparíem a la Copa del Rei.


Dissabte a partir de la una de la tarda el Junior i la Complutense s'enfronten a les instal·lacions del conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.