El Junior femení guanya el Cajantabria Sardinero i continua invicte

La derrota de la Reial Societat, sumat a la victòria del Junior, fa que que les santcugatenques siguin líders

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba es converteix en nou líder de Divisió d'Honor després de guanyar (3-0) el Cajacantabria Sardinero a la 10a jornada. Un gran primer temps amb dos gols de Maria Romagosa i un de Jennifer Plass han servit per sentenciar el partit. Les santcugatenques visiten el camp de la Reial Societat, segon classificat, diumenge de la setmana vinent.

Una jornada més el Junior femení continua invicte. Aquest cop la víctima ha estat el Cajacantabria Sardinero. I és que el primer temps de les blau-i-negres ha estat gairebé perfecte, amb una defensa molt sòlida i un gran joc ofensiu. De fet, els primers 35 minuts han servit per sentenciar el partit. Maria Romagosa en una jugada personal ha avançat les blau-i-negres. Minuts més tard, Romagosa ha anotat el seu segon gol gràcies a un penal còrner. El gol que ha sentenciat el partit ha estat obra de Jennifer Plass, també de penal còrner. A la segona part, amb els tres gols d'avantatge, el Junior ha abaixat els braços i les càntabres han començat a disposar de les primeres ocasions, però una gran actuació de la portera Carolina Caputo, ha fet que la porteria es mantingués a zero. Amb aquest triomf el Junior femení és el nou líder de Divisió d'Honor després que la Reial Societat hagi caigut (1-0) al camp del Polo. El tècnic del Junior, Joan Vidal, s'ha mostrat satisfet pel joc del primer temps, però ha lamentat la falta de concentració a la segona part.

Joan Vidal

Hem fet una molt bona primera part, de lo millor d'aquest any. La segona part és molt dolenta. No pot passar això si volem ser un gran equip.

La propera jornada el Junior femení, líder, visita el camp de la Reial Societat, segon, en un partit que es preveu intens i emocionant.