El femení del Junior debuta contra el RC Polo a la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Les santcugatenques esperen continuar amb la bona línia de tota la temporada

Les santcugatenques esperen continuar amb la bona línia de tota la temporada

El femení del Junior d'hoquei herba afronta aquest divendres el partit de quarts de final de la Copa de la Reina a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona. Precisament el conjunt barceloní és el rival de les santcugatenques aquest divendres a les cinc de la tarda en una eliminatòria que es juga a partit únic.

El femení del Junior inicia el seu camí per la Copa de la Reina aquest cap de setmana a les instal·lacions del RC de Polo. Un torneig que les santcugatenques afronten amb il·lusió després d'una bona temporada on han disputat el play off pel títol. Des de fa uns dies Joan Vidal i les seves jugadores estan preparant la Copa de la Reina i esperen poder fer un bon paper en el torneig del KO. Vidal ha preparat a consciència el torneig donant però uns dies de descans a les seves jugadores.

Joan Vidal

Després de quedar eliminats del play off van donar una setmana de descans. La Copa de la Reina és un torneig molt atractiu i les veig molt motivades.


El partit de quarts de final és contra el RC de Polo aquest divendres a les cinc de la tarda. La resta d'eliminatòries són Atlètic Terrassa-Club de Campo, San Pablo Valdeluz-Club Egara i CD Terrassa-Reial Societat de Sant Sebastià. El fet de jugar-se a partit únic fa que no hi hagi un clar favorit a la victòria final.

Joan Vidal

A partit únic pot passar de tot. En un torneig amb més partits i repeticions sí que pot haver un favorit, però a un sol partit pot passar de tot.


Joan Vidal té tot l'equip disponible per al primer partit contra el RC Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.