Cristina Guinea i Maria Romagosa jugaran les semifinals de la Lliga Mundial


  • Comparteix:

Cristina Guinea, convocada amb l'absoluta per primer cop / Font: Junior Hockey

Cristina Guinea, convocada amb l'absoluta per primer cop / Font: Junior Hockey

Les jugadores del Junior d'hoquei herba Cristina Guinea i Maria Romagosa formen part de la llista definitiva que disputarà les semifinals de la Lliga Mundial. Guinea entra en una convocatòria oficial per primera vegada a la seva carrera, mentre que Romagosa torna a ser una habitual en una selecció absoluta que entrena Adrian Lock. Després d'una concentració a Terrassa, ja es coneixen les jugadores que viatjaran a Londres i que es jugaran entre el 22 i el 30 de juny un lloc al Mundial d'Holanda 2014.

Adrian Lock segueix confiant en jugadores del Junior per a la selecció absoluta, i després de tornar a comptar amb Maria Romagosa com una habitual a les convocatòries oficials, ara ha estat el torn de Cristina Guinea, que per primera vegada disputarà una competició oficial amb la selecció absoluta. Malgrat ser convocada per a una estada fa dues temporades, no serà fins a les semifinals de la Lliga Mundial 2012-14 quan la jugadora del Junior debutarà amb el combinat sènior. Guinea es mostra satisfeta i sorpresa per aquesta decisió, i afirma que si es treballa correctament es podria assolir la classificació per a la cita mundialista.

Cristina Guinea

No m'ho imaginava, de fet ho veig com una cosa molt llunyana. Estava més convençuda amb la sub 21.


Espanya debutarà contra Austràlia el 22 de juny a dos quarts de cinc de la tarda, en el primer partit del grup B. Sud-àfrica i Anglaterra completen un grup en què cap equip caurà eliminat, sinó que jugaran contra els quatre equips del grup A en format d'eliminatòries directes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.