Guinea i la selecció sub 21 golejen la selecció masculina del programa d'ARC


  • Comparteix:

La selecció espanyola sub 21 ultima la preparació per al Mundial sumant una altra victòria

La selecció espanyola sub 21 ultima la preparació per al Mundial sumant una altra victòria

La jugadora del Junior Cristina Guinea segueix preparant el Mundial d'hoquei herba femení, que es disputarà a Mönchengladbach a partir del 27 de juliol, amb un quart partit a Terrassa amb la selecció espanyola sub 21. La selecció ha golejat en el quart dels cinc partits preparatoris a la selecció masculina del programa d'Alt Rendiment Català (ARC) per 5-1.

La santcugatenca Cristina Guinea continua la preparació amb la selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba per al Mundial que es disputarà aquest any a Mönchengladbach. Les noies de Jorge Donoso han guanyat, amb la santcugatenca a l'alineació, aquest dimarts a la selecció masculina del programa d'Alt Rendiment Català (ARC) per 5 gols a 1. Amb aquesta victòria, la selecció espanyola suma ja quatre partits guanyats després dels tres primers partits amb la sel·lecció de Gales que van finalitzar amb victòria per 6-0, 7-0 i 2-0 a les instal·lacions de l'Estadi Federatiu de Terrassa. Carmen Cano, Xantal Giné, Ainoa Civera i Carola Salvatella, a més d'un gol en pròpia porteria de la selecció masculina del programa ARC, han conformat la golejada de la selecció espanyola sub 21.

Aquest dimecres, Cristina Guinea i les seves companyes disputaran el cinquè i últim partit de preparació per al Mundial sub 21 d'hoquei herba a les instal·lacions del Club Egara, per tancar definitivament els partits amistosos preparatoris a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.