L'estatal sub 18 de Serrahima i Carnicer superen França en el debut a l'Europeu

La selecció estatal ha començat amb bon peu / Font: Rfeh.com

La selecció espanyola sub 18 d'hoquei herba, amb els santcugatencs Marc Serrahima i Alberto Carnicer, comença el seu recorregut al Campionat d'Europa amb triomf sobre França (3-1). Els gols de Gonzalo Coll, Jan Lara i Joan Tarrés han donat la victòria a un combinat estatal que ha inaugurat el torneig i que no tornarà a jugar fins aquest dimarts. En la segona jornada de la competició Espanya jugarà a partir de les cinc de la tarda contra un dels altres favorits a endur-se el títol, Alemanya.

Tenint en compte que Espanya parteix com un dels candidats a alçar-se amb el Campionat d'Europa, la selecció de Serrahima i Carnicer ha complert amb els pronòstics i ha superat amb certa facilitat França. I és que al minut 12 de partit Gonzalo Coll i Jan Lara ja s'havien encarregat de col·locar el 2 a 0 en el marcador, encarrilant l'enfrontament. L'equip francès no s'ha rendit i al minut 25 reduïa distàncies fent el primer gol. Amb la mínima distància s'ha arribat al descans, però al minut 20 del segon temps Joan Tarrés ha rematat el partit amb el tercer gol espanyol.

Després d'aquest bon començament, aquest dimarts és el torn de demostrar l'autèntica vàlua del combinat de Ramon Sala. I és que a la segona jornada del grup B, on més enllà d'Espanya i França hi ha Escòcia i Alemanya, els espanyols s'enfronten als germànics, el principal rival per al títol contintenal.