El Junior femení venç i es classifica per la final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení

Imatge d'arxiu del Junior femení

El Junior femení d'hoquei herba supera amb claredat (0-3) el CD Terrassa i es classifica per a la final del Campionat de Catalunya que es disputarà dissabte vinent a Les Pedritxes, a Terrassa. Les blau-i-negres han estat molt superiors en un primer temps on han anotat els tres gols. El rival de les blau-i-negres serà el Reial Club de Polo.

El Junior femení està a un pas d'aconseguir el primer títol de la temporada després de superar per 0 gols a 3 el CD Terrassa a les semifinals del Campionat de Catalunya. Les noies de Joan Vidal sumen els dos partits per victòries i encara no han encaixat cap gol. En canvi, les blau-i-negres han estat capaces d'anotar set gols en els dos enfrontaments davant els equips terrassencs. Precisament el camp del CD Terrassa, Les Pedritxes, on el Junior femení ha guanyat per 0 a 3 serà l'escenari de la final de la setmana vinent. El tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Vidal, ha destacat sobretot el bon primer temps del seu equip i saber aguantar el rival en el segon.

Joan Vidal

Content sobretot pel primer temps perquè hem jugat bé i han arribat els gols. A la segona hem baixat el ritme, però hem aguantat.





El rival del Junior femení per a la final serà el Reial Club de Polo que ha superat per 2 gols a 1 el Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.