El Junior busca contra l'Atlètic la primera victòria com a local de la temporada


  • Comparteix:

El Junior rep l'Atlètic Terrassa en el segon partit de les blau-i-negres com a locals

El Junior rep l'Atlètic Terrassa en el segon partit de les blau-i-negres com a locals

El Junior femení d'hoquei herba rep l'Atlètic Terrassa aquest diumenge i busca donar continuitat al bon resultat i al bon joc exhibit la setmana passada contra el Taburiente. De la seva banda, les egarenques van caure contra un dels rivals més forts de la categoria, el Polo, a la primera jornada de Divisió d'Honor.

El Junior femení busca dissipar els dubtes que va crear la primera derrota de la temporada en l'únic partit de les blau-i-negres com a locals. L'equip de Joan Vidal va caure contra l'Egara (0-1) en un partit on només va fallar la punteria de cara a gol. Contra el Taburiente, el Junior va estar més encertat i els dos punts van volar de les Canàries cap a Sant Cugat. De la seva banda, l'Atlètic ha començat la temporada de manera diferent, va guanyar en el seu primer partit lluny de casa i va caure en l'estrena de les egarenques a Can Salas. El tècnic del Junior, Joan Vidal, explica els punts fort de l'Atlètic.

Joan Vidal

És un equip que fa molt bones primeres voltes i això ho hem de tindre en compte. Tenen molta qualitat individual i tenen molt talent.


El partit entre santcugatenques i egarenques es disputa a l'estadi Lluïs Serrahima aquest diumenge a les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.