El masculí del Junior rep un Sardinero que encara no ha sumat cap punt


  • Comparteix:

Jorge Dabanch confia que el seu equip continuï progressant

Jorge Dabanch confia que el seu equip continuï progressant

El masculí del Junior d'hoquei herba rep el cuer de la Divisió d'Honor, el CajaCantabria Sardinero, a la cinquena jornada de competició. Els de Jorge Dabanch esperen recuperar el camí de la victòria, després de dues ensopegades consecutives, contra un conjunt càntabre que encara no ha sumat cap punt en el que va de competició.

Arriba a Sant Cugat un conjunt molt necessitat de punts i que donarà guerra als blau-i-negres. Amb la baixa d'Àlex Pitarch per lesió, els santcugatencs esperen poder trencar una mala ratxa de resultats, que ha arribat precisament amb els enfrontaments contra equips favorits al títol, l'Egara i el Club de Campo.

L'objectiu de l'equip és continuar amb la línia de joc i millorar els resultats, per poder arribar a classificar-se per al play-off per al títol, com afirma Jorge Dabanch, tècnic del Junior masculí.

Jorge Dabanch

La temporada està sent correcta. Contra els grans hem donat la cara i estem a prop, volem arribar al play-off pel títol.


El partit es juga aquest diumenge a dos quarts d'una de la tarda a les instal·lacions del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.