La Reial Societat, el rival més dur per al Junior en la lluita pel títol de lliga


  • Comparteix:

Imatge del partit entre tots dos conjunt disputat aquesta temporada en el Lluís Serrahima / Foto: Enrico Hockey

Imatge del partit entre tots dos conjunt disputat aquesta temporada en el Lluís Serrahima / Foto: Enrico Hockey

La Reial Societat de Sant Sebastià serà el rival del femení del Junior en les semifinals del play-off pel títol, que comencen aquest cap de setmana amb el primer partit a Sant Cugat. El tècnic basc, Pablo Fernández, considera que una eliminatòria com aquesta es juga de manera diferent a la lliga. Tot i així, assegura que el seu equip es mantindrà fidel al seu estil de joc.

Comença el play-off pel títol de la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba i a l'horitzó el Junior té un rival complicadíssim. La Reial Societat ha estat la gran dominadora de la competició regular i és l'actual campiona de lliga, un equip molt potent que en els partits disputats aquesta temporada sempre ha superat les santcugatenques. Tot i aquest fet, el tècnic de la Reial Societat, Pablo Fernández, creu que una eliminatòria pel títol de lliga sempre es juga de manera diferent.

Pablo Fernández

Els partits de play-off són diferents als de la lliga perquè hi ha més pressió. Els equips els juguen de manera diferent.


Pel que fa al joc del seu equip, Fernández afirma que les seves jugadores seran fidels al seu estil tant en atac com en defensa.

Pablo Fernández

Nosaltres sempre intentem jugar de la nostra manera tant amb bola com sense i que el rival s'adapti a nosaltres. L'estat d'ànim crec que afectarà el resultat.


Les basques tenen entre les seves files dues golejadores com Lucia Ybarra i Marta Maria, totes dues amb vuit gols, que marquen el caracter ofensiu de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.