Golejada del Patí Hoquei Sant Cugat a la pista de l'Areces

Txell Gimeno, amb un hat trick, estrella del partit


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat femení a la pista de l'Areces / font: PHC Sant Cugat

El PHC Sant Cugat femení a la pista de l'Areces / font: PHC Sant Cugat

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha superat amb claredat (1-8) el CP Areces a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques no han donat opció a les asturianes i sumen la tercera victòria de la temporada. La jugadora més destacada de l'enfrontament, Txell Gimeno, ha anotat un hat trick i es converteix en la màxima golejadora de l'equip.

ESCOLTA-HO

L'equip de Beto Borregán ha mostrat la seva millor versió contra un rival inofensiu, incapaç de plantar cara en cap moment de l'enfrontament. Les vermell-i-negres ja havien sentenciat el partit al descans (0-5), amb gols d'Andrea Massons, Txell Gimeno, en dues ocasions, Anna Martin i Maria Pujades.

A la represa, tot i que les visitants han aixecat el peu de l'accelerador, la dinàmica no ha varitat i han continuat imposant el seu joc. Tres gols més han pujat al marcador, transformats per Aida Anton dues vegades i Txell Gimeno un altre cop. Les asturianes han marcat el gol de l'honor a les acaballes del partit.

El tècnic, Beto Borregán, molt content anb el rendiment de les seves noies, reconeix que han jugat una de les millors primeres parts de la temporada.

La setmana que ve el Patí Hoquei Sant Cugat rebrà al CP Esnec Vila-Sana, les vermell-i-negres buscaran la quarta victòria del curs i demostrar que son capaçes de classificar-se pel play-off pel títol de lliga.





Beto Borregán

"Avui de cara a porta hem estat molt encertades, que era el que veníem patint els darrers partits".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.