HOQUEI PATINS: El PHSC inicia la segona volta a casa enfront el Calafell


  • Comparteix:

El sènior del Patí Hoquei Sant Cugat inicia aquesta nit la segona volta del campionat de primera catalana. El conjunt dirigit per Linares rep a casa el Calafell, a qui avantatge de només un punt. En l'anada els vermell-i-negres van aconseguir la victòria per un ajustat 2 a 3.


L'equip entrenat per Francesc Linares disputa a casa el primer compromís de la segona volta davant un rival amb un balanç similar al dels santcugatencs.

La diferència de punts a la classificació entre aquests dos conjunts és de només un a favor del PHSC. L'equip local també ha sumat una victòria més que el Calafell en el que portem de lliga, però en el capítol de derrotes estan igualats a 8.

Amb aquestes dades, i sobre el paper, el partit es presenta força igualat, tot i que el fet de jugar a casa i la recuperació manifesta del Patí Hoquei les últimes jornades convida a pensar en un triomf santcugatenc.

El partit entre el PHSC i el Calafell s'ha avançat a la jornada del cap de setmana i es disputarà avui a partir de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.