L'ascens es fa esperar

El Patí Hoquei Sant Cugat perd 6 a 3 contra el Pla del Penedès i haurà d'esperar a la propera jornada per pujar a la Primera Nacional catalana. En canvi, el Calafell ha aconseguit l'ascens matemàtic gràcies al seu triomf.

La bona situació del Patí Hoquei fa pensar que cada partit serà un camí de roses. Però la veritat és que, a aquest nivell, no et pots relaxar ni un partit. Els de Xavi Gimeno tenien un partit molt complicat a la pista del Pla del Penedès, setè classificat. La tensió del públic rival i la pressió afegida d'aconseguir l'ascens de categoria. El rival ha estat tan dur com s'esperava. Escoltem Xavi Gimeno, tècnic vermell-i-negre.

xavi gimeno

un rival amb molta trempera i una pista molt díficil

El partit va començar com ningú s'esperava. En els primers 10 minuts l'equip de Xavi Gimeno perdia 3 a 0. El PHSC va demanar un temps mort i les coses van canviar radicalment. El primer gol va ser obra de Guillem Tenes desprès d'una assistència de De Juan. Acte seguit, un altre contraatac dels santcugatencs va acavar en gol de Pol De Eguia i el marcador es va situar en un 3 a 2 esperançador. La remuntada es va assolir a falta de 5 minuts pel descans, amb un gol de David De Juan, assistit de manera acrobatica per De Eguia.
La segona part va començar igual que la primera. Els de Xavi Gimeno van encaixar 2 gols consecutius i la falta de concentració va suposar que el Pla del Penedès s'escapés en el marcador. A falta de 10 minuts pel final del partit, els vermell-i-negres van rebre l'última estocada, un gol que deixava el partit sentenciat. Finalment, 6 a 3 i l'ascens que haurà d'esperar. Per Gimeno, els vermell-i-negres van patir l'excés de confiança, la duresa del rival, les condicions de la pista i l'arbitratge polèmic.

xavi gimeno

hi havia un cert clima d'euforia abans del partit

La setmana vinent, els de Xavi Gimeno tenen el segon "match ball" de la temporada. El partit serà contra el Pla de Santa Maria, a les 19:00h i al pav2. Per aconseguir l'ascens, els de Xavi Gimeno han de guanyar i esperar una derrota del Vilanova contra el Vilaseca.