Maria Rosa Tamburini, a la preselecció espanyola


  • Comparteix:

La jugadora del sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat Mª Rosa Tamburini ha estat preseleccionada amb la selecció espanyola absoluta de cara a l'Europeu que el mes de setembre tindrà lloc a l'estat espanyol. Recordem queTamburini ja va ser present al Mundial de Xile de l'estiu passat.

6 mesos després de penjar-se la medalla de plata al coll en un Mundial, Maria Rosa Tamburini ha tornat a la primera linea de l'actualitat del combinat estatal absolut. La jugadora santcugatenca ha participat aquesta setmana en els entrenaments de preparació de cara a l'Europeu del mes de setembre que tindrà lloc a l'estat espanyol. Així valora Tamburini aquesta primera convocatòria per a la preselecció.

Mª Rosa Tamburini

Valoro de manera positiva la meva convocatòria amb la selecció


Tot i que encara és només una presa de contacte, Tamburini somia en ser present en aquest Europeu. De moment, Maria Rosa ja ha fet un pas molt important per ser a la llista definitiva del seleccionador, una convocatòria que no coneixerem fins a mitjans del mes de juliol.

Mª Rosa Tamburini

Crec que tinc opcions d'anar a l'Europeu


Tot i que ja sabem que aquesta Copa d'Europa serà a l'estat espanyol, encara està per veure quina ciutat l'acollirà. Les opcions són 3: Gijón, Madrid o Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.