Arriben els plats forts


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat, líder de la Primera Catalana, visita la pista del Congrés en una bona oportunitat de distanciar encara més a un rival directe. Els barcelonins són quarts i són l'únic equip que es manté invicte a la seva pista.

La ratxa del Patí Hoquei es posa a prova. I és que en el pròxim mes el conjunt santcugatenc s'enfronta a tots els seus rivals directes: visita la pista del Congrés (4t) i rep al Calafell (2n) i el Vilanova (3r).

De totes maneres, el conjunt santcugatenc no vol mirar el calendari i es vol centrar partit a partit. Ara només pensen en el Congrés, un equip que encara no ha perdut a casa seva. El capità Jordi Casajoana avisa de la dificultat del partit, sobretot per les condicions de la pista.

Jordi Casajoana

Les dimensions de la pista són molt petites, el terra és molt irregular. Ells hi estan molt ben adaptats.


Els barcelonins són quarts i es troben a 6 punts del Patí Hoquei, però tenen un partit més. Així doncs, si els homes de Xavi Gimeno aconsegueixen la victòria deixarien pràcticament la lliga a l'abast de només tres equips.

El partit es jugarà dissabte a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.