Guanyen i mantenen el lideratge


  • Comparteix:

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'imposa al Voltregà (8-3) i continuarà una setmana més al capdavant del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs han sentenciat el partit en els últims set minuts, gràcies a un penal que ha trencat l'empat a tres que hi havia en el marcador.

El partit ha estat més igualat del que reflecteix el marcador. Un gol ràpid dels vermell-i-negres ha posat les coses de cara, i més quan han ampliat l'avantatge poc després amb el segon gol. El Voltregà, però, ha retallat distàncies abans del descans. A la represa, el tercer gol dels santcugatencs ha encarrilat el triomf, però novament, els visitants han igualat el partit. Un penal favorable al PHSC quan faltaven set minuts per a l'acabament ha trencat l'empat a tres. Ha estat aleshores quan els santcugatencs han sentenciat el matx. Ho explica el tècnic de l'equip, Jordi Raga.

Jordi Raga

Quan van començar a pressionar per empatar vam tenir més oportunitats i vam decidir el partit.



La setmana vinent visiten un Manlleu que ocupa la zona baixa de la taula. La lliga podria decidir-se d'aquí a dues jornades, amb la visita del Bigues i Riells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.