El Patí Hoquei Sant Cugat assegura el campionat de lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat guanya (2-4) a la pista del Roda de Ter i certifica el campionat de lliga de Primera Catalana, en un matx marcat per l'agressivitat dels locals. Els santcugatencs segueixen amb la ratxa de bon joc i resultats que els ha servit per ser campions de lliga.

El Patí Hoquei Sant Cugat continua demostrant perquè és el millor equip del grup 2 de la Primera Catalana. Els campions de lliga no s'han relaxat aquesta jornada i han guanyat (2-4) el Roda de Ter. Els de Jordi Raga han iniciat el matx amb bon peu (0-3), tot i que els locals han marcat un gol i han reduït diferències. A la represa, un gol per cada equip deixa el definitiu (2-4). L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, satisfet pel triomf, però destaca la duresa del Roda de Ter.

Jordi Raga

La duresa del Roda de Ter no l'entenc. Els jugadors locals anaven amb una agressivitat desmesurada.




Els vermell-i-negres tanquen la temporada divendres quan rebran el Sant Celoni, avantpenúltim, rival ja descendit a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.