El prebenjamí 'A' del Patí Hoquei Club Sant Cugat queda tercer al Territorial de Barcelona


  • Comparteix:

La plantilla del prebenjamí 'A' a Cubelles. Font: Phcsantcugat.com

La plantilla del prebenjamí 'A' a Cubelles. Font: Phcsantcugat.com

El conjunt prebenjamí 'A' del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) assoleix la tercera plaça al Campionat Territorial de Barcelona. Els vermell-i-negres van caure derrotats (1-3) a les semifinals davant el Vic i es van refer en la lluita per al tercer lloc, guanyant el Vilassar (1-2).

Nou èxit de l'hoquei base del Patí Hoquei Club Sant Cugat. L'equip prebenjamí 'A', entrenat per David Olmo, ha aconseguit la tercera posició en el Campionat Territorial de Barcelona disputat aquest cap de setmana a Cubelles. Els vermell-i-negres van accedir a les semifinals com a segons de grup i van caure derrotats (1-3) davant el Vic, que va acabar com a campió de la competició. En el partit per al tercer i quart lloc, els santcugatencs van guanyar (1-2) el Vilassar i es van proclamar tercers de la categoria. L'entrenador del prebenjamí 'A' del PHCSC, David Olmo, valora el resultat del seu conjunt.

David Olmo

Som tercers però és com si haguessim estat primers, no hem tingut sort amb el Vic i estic content amb els nanos.



A més d'aquest bon resultat esportiu, Olmo ha destacat la importància dels valors creats al voltant de l'equip. Una gran relació entre família, jugadors i cos tècnic, element clau en conjunts d'aquesta edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.