Classificades per a semifinals


  • Comparteix:

El Junior vol revalidar el campionat de Catalunya

El Junior vol revalidar el campionat de Catalunya

L'equip femení del Junior d'hoquei sala venç per 11 a 0 l'Atlètic de Terrasa B a la primera fase del campionat de Catalunya. Les santcugatenques es classifiquen per a les semifinals i es jugaran la primera plaça del grup dissabte davant l'Egara.

19 gols a favor i només un en contra. Dues victòries contundents i amb un gran ritme de joc. Aquest és el balanç dels dos partits que ha jugat l'equip femení del Junior al campionat de Catalunya d'hoquei sala. 8 a 1 davant l'Olímpia i 11 a 0 a l'Atlètic de Terrassa B. Les blau-i-negres s'han classificat per a les semifinals i dissabte es jugaran la primera plaça del grup davant l'Egara. L'entrenador de l'equip, Joan Vidal, es mostra satisfet amb el joc d el'equip després dels dos primers partits.

Joan Vidal

Hem tingut un gran ritme de joc i només hem encaixat un gol en dos partits. Un bon balanç.








Les santcugatenques juguen dissabte davant l'Egara pel matí i per la tarda disputaran les semifinals. Recordem que el Junior és l'actual campió català d'hoquei sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.