A la final


  • Comparteix:

El Junior espera revalidar el títol

El Junior espera revalidar el títol

El conjunt femení del Junior aconsegueix el passi a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala en vèncer l'Atlètic de Terrassa per 5 gols a 2. Les noies dirigides per Joan Vidal disputaran la final aquest diumenge davant el CD Terrassa.

Les blau-i-negres han jugat un dels millors partits per imposar-se a l'Atlètic de Terrassa. Han tingut la possessió de la pilota i han controlat en tot moment el matx. S'ha arribat al descans amb un 5 a 1 que deixava quasi sentenciada la semifinal i que els permetia somiar amb la final. A la represa, les terrassenques han intentat per tots els mitjans remuntar el marcador, però només han aconseguit transformar un gol i el resultat final ha estat de 5 a 2.

L'altra semifinal enfrontava el CD Terrassa i l'Egara. Amb un resultat molt ajustat, el CD Terrassa s'ha imposat per 5 gols a 4 l'Egara i seran les rivals del Junior a la final. L'entrenador santcugatenc, Joan Vidal, assegura que ja coneixen les rivals i que serà un partit molt dur.

Joan Vidal

Hem jugat més d'una final contra elles, ja les coneixem. Serà un partit molt dur i que costarà per cal jugar-lo.



Diumenge a la una del migdia (13:00h) al pavelló de Matadepera, Junior i CD Terrassa s'enfronten per guanyar la fase sector.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.