El Junior rep el Barceloní Stick amb la intenció de seguir invicte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior d'hoquei sala rep el Barceloní Stick aquest dissabte a les cinc de la tarda en la quarta jornada del grup B de Segona Divisió d'hoquei sala. El conjunt blau-i-negre juga com a visitant segons la web de la Federació Catalana d'Hockei, però disputarà el partit a les instal·lacions santcugatenques. El Junior és líder amb tres victòries en tres partits.

El balanç del Junior d'hoquei herba en les tres jornades disputades és immillorable. Tres triomfs en tres partits i 28 gols a favor per 8 en contra donen fe que l'equip de Fede González arriba al final de temporada en la millor forma possible. Els blau-i-negres s'enfronten al Barceloní Stick, tercer classificat amb dues victòries i una derrota. Els barcelonins jugaran com a locals, però ho faran a les instal·lacions santcugatenques segons la Federació Catalana d'Hoquei.

L'enfrontament entre el Barceloní Stick i el Junior es disputa aquest dissabte a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.