El Junior goleja el Barceloní Stick i obté el bitllet per a semifinals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior guanya (10-4) contra el Barceloní Stick a la 4a jornada del grup B de Segona Divisió d'hoquei sala. Els santcugatencs han superat sense problemes els rivals i tot i jugar aquest diumenge contra el Linia 22, ja estan classificats per les semifinals que jugaran contra el Junior 1917, el segon equip del Junior.

Tot i el marcador favorable els primers minuts han estat pel Barceloní Stick que ha arribat a dominar per 2 gols a 1. Però un parcial de sis gols dels santcugatencs ha posat les coses al seu lloc i ha donat un avantatge suficient per arribar amb tranquil·litat al final guanyant (10-4).

El tècnic del Junior, Fede González, destaca que el partit ha servit perquè fer proves de cara a la resta de partits.

Fede González

Hem fet proves de cara a les semifinals ja que estem classificats per a la següent ronda que jugarem contra el Junior B.



Amb la classificació a la butxaca els santcugatencs tornen a jugar aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia contra el Linia 22.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.