Comença l'espectacle Xaus


  • Comparteix:

Arriba l'hora de la veritat per Ruben Xaus

Arriba l'hora de la veritat per Ruben Xaus

El pilot santcugatenc Rubén Xaus debuta aquest cap de setmana al Mundial de Superbikes al circuit qatarià de Losail. El santcugatenc, que té per aquesta temporada nova moto i nou company, l'italià Max Biaggi, inicia el campionat amb bones sensacions després de realitzar bones marques durant la pretemporada.

A Qatar, al circuit de Losail, Xaus veurà, a partir de demà, el veritable rendiment de la seva Ducati 1098. El santcugatenc, que un any més correrà amb el Team Sterilgarda, té, per aquest nou any, una moto més potent. L'altre principal novetat és el seu company d'equip, l'italià Max Biaggi. El dues vegades campió del món de 250 cc ha arribat a l'escuderia italiana per formar un duet de primer nivell amb el santcugatenc.

De moment les sensacions als entrenaments de pretemporada han estat molt bones. Fa 10 dies, precisament al circuit de Losail, el santcugatenc brillava amb llum pròpia. El de Ducati, amb un temps de 1'59"5, Xaus aconseguia el segon millor temps, superant pilots d'Honda i de Kawasaki. A més, va superar el seu company del "Team Sterilgarda Go Eleven", l'italià Max Biaggi, en més de mig segon.
15 dies abans, al circuit australià de Phillip Island, Rubén Xaus aconseguia el quart millor temps en tres dies d'entrenaments . El santcugatenc va quedar a només dues dècimes del millor temps i va demostrar que pot estar entre els millors.
Ara, però, arriba l'hora de la veritat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.