Ruben Xaus torna a brillar a Austràlia


  • Comparteix:

El santcugatenc Ruben Xaus ocupa la setena posició al Mundial de Superbikes després de la seva bona actuació al Gran Premi d'Austràlia. El pilot evidencia una progressió vers la primera prova de Qatar i finalitza setè i sisè respectivament en les dues mànegues disputades.

La segona prova del Mundial de Superbikes ha servit per deixar clar que Ruben Xaus és el millor pilot privat del campionat. Al santcugatenc se li dóna bé el circuit australià de Phillip Island i el passat cap de setmana va tornar a demostrar-ho pilotant amb els millors.

A la primera mànega, però, Xaus va perdre una mica de temps en les primeres voltes i no va poder rodar en els seus millors temps fins que es va desfer de les Kawasaki. Això va fer que els primers s'escapessin i que finalitzés setè a 27 segons del guanyador, l'australià Troy Bayliss. En la segona mànega, el santcugatenc va tenir un bon inici i va arribar a pilotar en quarta posició. Però problemes de pneumàtics li van fer perdre terreny i va acabar sisè a 23 segons del britànic James Toseland. Un 7è i un 6è lloc són bons resultats per un pilot privat.

A la general, després de dues proves, Xaus és setè amb 32 punts. La tercera prova del Mundial ja serà a Europa: el dia 1 d'abril al circuit britànic de Donington Park.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.