La mala sort a la primera mànega allunya Xaus de les primeres places


  • Comparteix:

Xaus no ha tingut sort

Xaus no ha tingut sort

Ruben Xaus aconsegueix la quarta posició a la segona cursa de la prova d'Assen (Holanda). Aquesta posició permet el santcugatenc de Ducati continuar cinquè a la general després de la prova holandesa tot i quedar en una discreta setzena posició a la primera cursa.

La mala sort ha impedit que Xaus marxés del circuit d'Assen amb dos bons resultats. El santcugatenc sortia ben col·locat a la graella després d'uns bons entrenaments. Un fet que no ha servit de res quan l'ha envestit el japonès Haga, un incident que l'ha endarrerit molt fins a creuar l'arribada en setzena posició. A la segona cursa, Xaus ha tingut millors sensacions i s'ha quedat a les portes de podi, a vuit dècimes del català Carles Checa (3er).
Després de la quarta cita del Mundial de Superbikes, la classificació general continua liderada per l'australià Troy Bayliis, que ha reafirmat el seu domini guanyant les dues curses holandeses. Xaus (89 punts) és cinquè exactament amb la meitat de punts que Bayliss (178).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.