Campos a Alemanya, circuits que coneix bé


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Dani Campos disputa aquest cap de setmana la quarta prova de la Fórmula 3 Euroseries al circuit alemany de Noisring. Campos aspira a sumar algun punt a la classificació de rookies.

A la passada cursa, Campos no va saber treure res de bo. A l'espectacular circuit urbà de Pau, el santcugatenc de l'HBR Motorsport va durar set minuts en pista a la primera cursa i va creuar la línia de meta en dinovena posició a la segona.
Ara, al circuit alemany de Noisring, Campos vol sumar punts a la classificació de 'rookies'. És el segon circuit de la competició que se celebra a Alemanya. Circuits que el santcugatenc coneix bé ja que l'any passat va córrer el Campionat de la Fórmula BMW d'Alemanya.
El circuit de Noisring és un circuit ràpid, amb llargues rectes i corves tancades. La volta ràpida està en poder d'Adrian Sutil, actualment pilot de Fórmula 1.
Divendres al matí se celebren els entrenaments lliures. A la tarda, els oficials. Les curses arribaran diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.