Xaus, cinquè a Magny Cours


  • Comparteix:

El santcugatenc Rubèn Xaus aconsegueix una cinquena posició en la segona carrera al circuit francès de Magny Cours, corresponent a la penúltima prova del campionat del món de Superbikes. Xaus, que en la primera cursa ha hagut d'abandonar per problemes mecànics, segueix desè a la general.

Portugal serà l'últim escenari del campionat del món de Superbikes. I ho serà amb poques incògnites per resoldre. D'una banda perquè l'australià Troy Bayliss ja és el campió, i de l'altra perquè les opcions de Xaus de millorar alguna plaça semblen força complicades.

Els resultats del cap de setmana han estancat el santcugatenc en la desena posició. Amb 171 punts, Xaus és a 22 del novè classificat, el japonès Kyonari, i té l'onzè pilot, el també japonès Kagayama, a 18 punts.

El proper dos de novembre, el circuit portuguès de Portinao serà l'escenari que servirà per posar el punt i final al mundial de Superbikes 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.