Joan Villadelprat: 'Possiblement és el millor campionat que jo recordo'


  • Comparteix:

Imatge de Joan Villadelprat al plató de Cugat tv

Imatge de Joan Villadelprat al plató de Cugat tv

El director de l'equip d'Epsilon Euskadi, el santcugatenc Joan Villadelprat, ha assegurat a Cugat.cat que el d'enguany ha estat un dels millors Mundials de Fórmula 1 que ell recorda. Villadelprat considera que l'escuderia Ferrari, equip de l'asturià Fernando Alonso, 'ha regalat el títol a Red Bull per un error en l'estratègia'.

L'última prova del Mundial arribava amb diversos finals possibles, amb quatre pilots aspirants al podi. Al final, el vencedor ha estat el pilot de Red Bull, l'alemany Sebastian Vettel, que ha sabut imposar-se a l'estratègia de Fernando Alonso. El director de l'equip d'Epsilon Euskadi, el santcugatenc Joan Villadelprat, analitza a Cugat.cat l'última cita del Mundial.

Joan Villadelprat

Ferrari ha regalat el títol a Red Bull. Van cometre un error fonamental en l'estratègia.



L'emoció amb la que s'arribava a aquesta darrera cita és una mostra de com s'ha desenvolupat tot el campionat. Villadelprat, que ha seguit tot el Mundial, considera que, aquesta, ha estat una de les millors edicions de la història d'aquest campionat.

Joan Villadelprat

Possiblement el millor campionat que jo recordi, sense cap dubte. Arribar a l'última cursa amb quatre pilots amb opcions de podi és molt difícil.


Villadelprat també ha parlat del pilot català de l'escuderia Ferrari Toro-Rosso, Jaume Alguersuari. El santcugatenc, que li desitja un gran futur, ha explicat a Cugat.cat que la maduresa d'aquest jove pilot el converteix en un dels noms que encapçala la llista per fer un salt qualitatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.