Gemma Mengual obre avui la seva participació a Rio en duo amb Ona Carbonell


  • Comparteix:

Gemma Mengual i Ona Carbonell / Foto: Twitter Gemma Mengual

Gemma Mengual i Ona Carbonell / Foto: Twitter Gemma Mengual

La nedadora resident a Sant Cugat Gemma Mengual debuta aquest diumenge, en duo amb Ona Carbonell, en els preliminars de sincronitzada dels Jocs Olímpics de Rio. El Centre Aquàtic Maria Lenk acull, a partir de les quatre de la tarda, les proves de rutina lliure.

La santcugatenca torna a la competició olímpica de natació sincronitzada després d'una retirada que va implicar que no participés a Londres 2012. En aquesta nova etapa va acompanyada d'Ona Carbonell i participarà a la modalitat de duo després de guanyar el Preolímpic el març passat.

Mengual acumula 17 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze entre Mundials, Europeus i Jocs Olímpics. En aquesta última competició, suma dues plates en els Jocs de Pequín.

La nedadora resident a Sant Cugat destacava a Cugat.cat la dificultat de guanyar una medalla per l'alt nivell de les rivals.

Gemma Mengual

L'objectiu és aconseguir una medalla. Desconeixem quines seran les rivals.


La següent cita de Mengual i Carbonell serà aquest dilluns, a partir de les quatre de la tarda, amb les proves de rutina tècnica. La final serà el dimarts, a les set de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.