Erika Villaécija fa història i competirà en aigües obertes i piscina a Londres 2012


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Erika Villaécija

Imatge d'arxiu d'Erika Villaécija

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija serà la primera nedadora estatal que competirà en uns Jocs Olímpics en modalitat de piscina i aigües obertes. Villaécija participarà en la prova de 800 metres i en els 10 quilòmetres en aigües obertes al llac Serpetine londinenc.

Tot i participar en les dues proves, el principal objectiu de Villaécija és arribar a la final dels 800 metres Una distància on Villaécija és especialista i on va ser medalla d'or als Mundials de Dubai de l'any passat.

L'altra prova on competirà serà els 10 quilòmetres en aigües obertes al llac Serpentine ubicat a Hyde Park. Una prova on Villaécija no té tanta experiència, però on intentarà repetir la bona actuació al Mundial de Xangai on va ser desena. De moment ja ha fet història sent la primera nedadora estatal que competirà en piscina i aigües obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.