El primer torneig de pàdel al Júnior ja és una realitat


  • Comparteix:

El Júnior presenta la primera edició del Torneig de pàdel 'Mutua Madrileña'. Aquest torneig, que se celebrarà a les instal·lacions del club durarà una setmana, des del dissabte 9 de juny fins al dissabte 16. L'objectiu principal d'aquest trofeu és el de potenciar el pàdel a la ciutat i a la comarca.

Ja hi ha cita per tots els amants del pàdel de la nostra ciutat. A partir del proper cap de setmana, el Júnior organitza el primer torneig de pàdel "Mutua Madrilenya". Els millors jugadors de pàdel catalans s'aproparan fins la nostra ciutat per jugar el torneig i ajudar a promocionar l'esport.

El president del Júnior, Miki Ranera, ha volgut destacar que l'objectiu solidari del torneig.

Miqui Ranera



El torneig està adreçat a tant a parelles masculines i femenines com a jugadors professionals i amateurs. Carlos Hernández, promotor del torneig, espera una participació d'uns 400 jugadors.

Carlos Hernández



A banda dels partits de competició de pàdel, el torneig també acull activitats per nens i sorteigs de regals pels assitents.
El regidor en funcions, Xavier Cortés, destaca la importància d'aquest primer torneig.

Xavier Cortés



El primer torneig de pàdel es juga del dissabte 9 de juny fins el dissabte 16. Els caps de setmana els partits es jugaran durant tot el dia i entre setmana es disputaran de 7 de la tarda a 11.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.