Matí de petanca


  • Comparteix:

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic guanya la catorzena edició del Torneig de Festa Major organitza pel Club Petanca Sant Cugat. Prop de 100 jugadors gaudeixen d'aquesta competició celebrada a les pistes del Parc de la Pollancreda.

Finalment han estat 32 les tripletes participants en aquest torneig. 96 jugadors procedents de cinc equips de Sant Cugat: el Mira-sol, el Can Cabassa, el Sant Cugat, el Sant Francesc i el Sant Cugat Atlètic. A l'edició d'enguany, com explica Jaume Quiñonero, directiu del Club Petanca Sant Cugat, hi ha hagut canvis.


JAUME QUIÑONERO

Hem començat una nova etapa, ara amb el Can Cabassa, som ara 5 equips del poble, i per ser la primera edició amb aquest format, crec que ha sortit bastant bé.



Els primers de cada grup, a més de tenir un premi assegurat, es jugaven el passi a les finals generals o de consolació jugant a tir. A la final general s'ha imposat la tripleta Palacios, Lorenzo i Marín, del Sant Cugat Atlètic, a la tripleta del mateix club, Eduardo, Nieto i Zamora. A la final de consolació, Crucito, Miguel i Marín, del Sant Francesc, han vençut a la tripleta del Sant Cugat amb Lozano, Bartolo i Leoncio.

Un éxit de participació en un matí molt caloròs a les instal·lacions del Club Petanca Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.