Eleccions del Club Petanca


  • Comparteix:

Incertesa al Club Petanca Sant Cugat per la presidència de l'entitat. El fins ara president, José Luís Ruz, ja ha confirmat que no està entre els seus desitjos presentarar-se a la reelecció i dilluns tanca el període de presentació de candidatures sense cap aspirant.

Si no hi ha cap candidat, s'escollirà una junta gestora per decidir el futur de la presidència. L'altra opció, la de continuïtat de l'actual president, ja ha quedat descartada pel mateix José Luís Ruz.

José Luís Ruz

Porto quatre anys a la presidència i vull donar pas a una altra persona que faci coses noves.


Dels 4 anys al capdavant de l'entitat, l'encara president ha destacat les quatre noves pistes i l'ampliació del local del club. A nivell esportiu, Ruz ha remarcat la lliga de l'any passat assolida per les dones i la pujada de categoria enguany del sènior B.

En el cas que dilluns finalment s'hagués presentat més d'un candidat, les eleccions serien el diumenge 8 de març, i el canvi de junta directiva el 29 de març en una assemblea extraordinària de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.