Doble jornada de celebració


  • Comparteix:

Les dones del Club Petanca, segones a la Copa Federació

Les dones del Club Petanca, segones a la Copa Federació

62 tripletes han participat aquest cap de setmana al torneig social del Club Petanca Sant Cugat, que suposa un gran èxit participatiu. L'entitat també ha celebrat el segon lloc de l'equip femení a la Copa Federació.

Diumenge al matí, 62 tripletes de socis han participat al torneig social organitzat per l'entitat a les pistes de petanca santcugatenques. Els premis? Pernils, vins i embotits pels guanyadors, en la que ha estat l'última jornada festiva amb José Luís Ruz al capdavant del Club Petanca. El 29 de març vinent, el relegarà al càrrec el seu germà, Fernando Ruz.

L'equip femení ha donat un altre motiu de celebració amb el segon lloc aconseguit el mateix diumenge a la Copa Federació. Les jugadores han perdut la final contra el Sant Pol. Tot i la derrota, Flora Santiso, del Club Petanca Sant Cugat, mostra la satisfacció pel resultat.

Flora Santiso

L'any passat van quedar terceres, aquest any segones: l'any que ve quedaran primeres. A nivell de club és favulós, i a nivell de les dones encara ho és més.


El campionat s'ha celebrat a Santa Perpètua de la Mogoda i se suma als èxits femenins recents de l'entitat: el campionat de lliga de l'any passat i l'ascens de categoria de l'equip mixte.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.