Fuente i Oliva, campions de la segona edició del 'Ajudem els altres'


  • Comparteix:

Instal·lacions del Junior on s'han disputat les finals

Instal·lacions del Junior on s'han disputat les finals

Jordi Fuente i Gustavo Oliva s'imposen a la final del torneig 'Ajudem els altres'. El campionat organitzat pel Junior i l'empresa de restauració Bocca ha comptat amb la presència d'uns 200 jugadors. L'organitzador del campionat de pàdel, Toni Navarro, assegura a Cugat.cat que el nivell de participació ha estat tot un èxit.

Després d'una setmana de pàdel a les instal·lacions del Junior, aquest diumenge s'han disputat les finals del torneig 'Ajudem els altres'. El campionat s'ha dividit en tres categories masculines i quatre de femenines. Els beneficis del campionat aniran a Càritas que els destinarà al projecte Talleret, que consisteix en donar feina a dones embarassades o que hagin tingut fills recentment.

L'organitzador del campionat disputat a les instal·lacions del club santcugatenc, Toni Navarro, afirma que el torneig ha estat un èxit participatiu.

Toni Navarro

Estem satisfets del nivell esportiu i participatiu del campionat.




L'acte d'entrega de premis del campionat té lloc divendres al club Bocca amb la presència de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.