Adéu després del mundial


  • Comparteix:

Després de fer història a Pequín amb la disputa d'una quarta final olímpica, Almudena Cid anuncia la seva retirada de les competicions oficials. La gimnasta resident al CAR de Sant Cugat dirà adéu a la seva carrera esportiva a l'octubre, al Mundial de Benidorm.

Almudena Cid posarà fi a la seva carrera com a gimnasta rítmica al campionat del món que se celebrarà al palau d'esports de Benidorm del 2 al 6 d'octubre. Amb 28 anys, Almudena ha estat tot un referent en la pràctica de la seva disciplina i ha estat l'única gimnasta que ha participat en quatre finals olímpiques. Precisament als Jocs de Pequín, Cid va aconseguir la vuitena plaça i un meritori diploma olímpic.

Almudena competirà a Benidorm amb les dotze gimnastes millor classificades a les Olimpíades, i els vuit equips que es van classificar per països. Amb ganes i il·lusió, prepara alguna cosa especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.