Bon nivell al Campionat Comarcal de Gimnàstica Rítmica


  • Comparteix:

Coreografia de la modalitat individual de la competició

Coreografia de la modalitat individual de la competició

El Col·legi Europa i el Club Muntanyenc Sant Cugat són els grans dominadors del Campionat Comarcal de Gimnàstica Rítmica que ha organitzat l'OMET al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. 111gimnastes han demostrat un alt nivell en les seves exhibicions.

Les escoles Thau, Europa i el Club Muntanyenc Sant Cugat s'han exhibit en les modalitats de conjunt i d'individual, amb la finalitat d'aconseguir una plaça pel Campionat Territorial de Gimnàstica Rítmica. El Col·legi Europa, en individuals, i el Club Muntanyenc, en conjunts, han ocupat la major part dels podis des de la categoria prebenjamí fins a cadet.

La jornada s'ha dividit en dues parts: primer s'ha realitzat la competició de conjunts per categories, des de prebenjamí fins a cadet, i després la individual. Enguany, com a novetat, en la modalitat individual s'han intercalat al final de cada categoria exhibicions de nenes del CAR de Sant Cugat.

A banda de la competició, aquesta jornada ha permès a les participants veure altres escoles de gimnàstica rítmica i gaudir d'una tarda fent el que més els agrada. Escoltem a Elsa Artigas, tècnica d'actes puntuals de l'OMET.

Elsa Artigas

Es premien les guanyadores, però el que es valora principalment és l'esforç de totes les participants.


El balanç que se'n fa de la competició és molt positiu per l'alt nivell de les coreografies i per l'èxit de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.