Cap de setmana de rítmica


Temes relacionats

Irene Ramírez, a l'estatal ( 7/abr/09)

El CMSC, entre els millors de Catalunya ( 2/abr/09)


  • Comparteix:

Gimnastes del Muntanyenc en el Campionat de Catalunya

Gimnastes del Muntanyenc en el Campionat de Catalunya

El Club Muntanyenc participa per primera vegada amb dos conjunts, infantil i sènior, al V Campionat d'Espanya de rítmica en la modalitat d'estètica que se celebra des d'aquest divendres i fins diumenge a Gijón (Astúries). El mateix diumenge, sis gimnastes del club participaran també a la segona fase de Copa Catalunya.

El Campionat d'Espanya i la Copa Catalunya arriben tot just un cap de setmana després de l'últim èxit del club: el segon lloc del sènior al I Trofeu de Gimnàstica Estètica Pla de l'Estany, una disciplina més artística i expressiva que la secció de rítmica està intentant promocionar. El sènior, per tant, en el seu primer any podria ampliar el seu palmarés al V Campionat d'Espanya d'Estètica d'Astúries. L'equip infantil (10 - 12 anys) del Muntanyenc, intentarà realitzar també un bon paper. Així ho explica l'entrenadora Pilar Fernández.

Pilar Fernández

Amb l'equip infantil tenim opcions de podi. Estem a l'expectativa.


D'altra banda, sis gimnastes més del club disputaran la segona fase de Copa Catalunya aquest diumenge. Aina Ducamp (benjamí, nivell II), Dariva Malevich (aleví, nivell II), Sandra Molina (Benjamí, nivell III), Irene Ramírez (Infantil, nivell III), Karina Korobko (Aleví, nivell IV), i Andrea Henríquez (Infantil, nivell IV), intentaran aconseguir un dels primers vuit llocs que els donin l'accés a la final de Vic que se celebrarà els dies 17 i 30 de maig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.