El Rugby Sant Cugat s'estrena a domicili amb un plàcid triomf contra el les Abelles


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ja va guanyar en el primer partit del curs / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat ja va guanyar en el primer partit del curs / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat debuta com a visitant en l'actual temporada a Divisió d'Honor B amb una còmoda victòria (22-48) contra el les Abelles valencià. Al descans el marcador era més ajustat, 15 a 26, però a la represa els de Leo Pereira s'han mostrat més contundents a la part ofensiva. Els santcugatencs, que han sumat un punt de bonificació ofensiva, compten per victòries els dos partits disputats en el grup B de la categoria i se situen líders provisionals amb nou punts.

Durant els primers compassos del partit els valencians han sortit amb força, fent valer el factor de jugar a casa i tractant de tu a tu al Rugby Sant Cugat. Una resistència, però, que ha caigut cap al minut 20 de partit, quan els santcugatencs s'han començat a trobar còmodes sobre el camp, han pogut adquirir el control del matx i han desplegat el seu potencial, sobretot ofensiu.

Leo Pereira ha pogut comptar per primera vegada amb tot el poder de la seva línia de tres quarts, a l'espera, això sí, d'acabar de posar-hi la cirereta amb el darrer fitxatge, l'argentí Fede Louteiro, que debutarà el cap de setmana que ve. Això s'ha traduït en un joc efectiu i vertical, que ha desfet la defensa valenciana i ha sumat fins a 48 punts, assolint el punt de bonificació ofensiva.

El tècnic de l'equip celebra l'evolució del joc del seu equip des de fa dues setmanes a aquesta jornada.

Leo Pereira

Hem completat un bon partit, vam fer coses molt bones, coses a millorar, però és un altre pas més. El joc d'una setmana a l'altra sempre és ascendent.


Dos jugadors de l'equip sub 21 han disputat el partit, fet que Pereira també ha ressaltat com a clau per al bon funcionament del planter. El cap de setmana que ve els de Sant Cugat tornen a la ZEM de la Guinardera per rebre del BUC Barcelona. Si el trànsfer ja ha arribat, serà l'enfrontament en què debuti Fede Louteiro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.