El Rugby Sant Cugat passa per sobre del Fènix Saragossa i segueix segon


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat s'endú el triomf (12-42) al camp del Fènix Saragossa en la 17a jornada del grup B de Divisió d'Honor B i segueix en la lluita per la primera posició amb el La Vila, el proper rival. Els de Leo Pereira ja guanyaven clarament a la mitja part i a la segona han ampliat l'avantatge per endur-se el triomf tot i jugar el matx amb nombroses baixes.

El Rugby Sant Cugat ha superat amb claredat el Fènix Saragossa en el partit previ al que els enfrontarà a la propera jornada amb el La Vila per jugar-se la primera plaça. A la capital aragonesa els santcugatencs han anat per feina i ràpidament s'han posat 0 a 14. El Fènix ha reaccionat amb una marca, però errant el xut a pals i els visitants sí que han aprofitat per fer marca i xut i posar el 5 a 21 al descans. A la represa, el Rugby Sant Cugat ha ampliat l'avantatge per posar el 5 a 42, però els locals han escurçat distàncies per tancar el matx amb el 12 a 42.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca els jugadors que han guanyat el partit per davant de les absències.

Leo Pereira

Estic molt content per ells. Sempre donem importància a les baixes, però el destacat és la gent que juga i per això penso en ells.



El proper partit del Rugby Sant Cugat és d'aquí a dues setmanes davant el La Vila, on tots dos equips es jugaran la primera plaça del grup B de Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.