El Seven del Rugby Sant Cugat serà torneig oficial de la Federació Catalana


  • Comparteix:

Imatge del logo del torneig / Foto: Sant Cugat International Rugby Sevens

Imatge del logo del torneig / Foto: Sant Cugat International Rugby Sevens

La 12a edició del Sant Cugat International Rugby Sevens tindrà lloc dissabte 13 de juny i s'estrenarà com a torneig oficial de la Federació Catalana de Rugby. El torneig es disputarà durant tot el dia en els dos camps de la Guinardera amb la participació de vuit equips masculins i vuit de femenins, amb la presència d'algun conjunt estranger.

Amb un equip francès ja confirmat en categoria masculina, el Belascain, el 12è Sant Cugat International Rugby Sevens resta a l'espera de confirmar dos conjunts francesos més i un de Bèlgica. Enguany la principal novetat és la inclusió de la cita en el calendari de torneigs seven de la Federació Catalana de Rugby.

L'organitzador del Sant Cugat International Seven Rugby, Pau Puigdollers, destaca la importància que el torneig sigui oficial per poder atraure més equips.

Pau Puigdollers

La Federació Catalana farà entrega de trofeus i l'inclou en un circuit oficial de sevens. Hi haurà molts equips catalans, però també algun francès confirmat.


La Federació Catalana de Rugby col·labora amb l'organització de la cita, a més de cedir els trofeus i els arbitratges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.