El Club Rugby Sant Cugat sub 14 aconsegueix un primer i un quart al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat sub 14 aconsegueix una primera i quarta plaça al Campionat d'Espanya. Foto: Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat sub 14 aconsegueix una primera i quarta plaça al Campionat d'Espanya. Foto: Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat aconsegueix una quarta plaça amb l'equip A i un primer lloc amb l'equip B al Campionat d'Espanya sub 14. Els santcugatencs han participat amb l'equip A al torneig de rendiment, el campionat tancat pels millors equips estatals, mentre que el conjunt B ha competit en el torneig de promoció, obert a tots els equips.

Els blau-i-negres van començar el campionat amb molt bon ritme, enduent-se tots els partits, i van aconseguir classificar-se per a les semifinals. Tot i aquests bons pronòstics, en la jornada del diumenge l'equip A ha caigut contra l'Ingenieros Industrial (5-7), i en la lluita pel tercer lloc ha perdut contra l'Alcobendas (12-17) i s'ha hagut de conformar amb una quarta plaça.

La sorpresa ha estat la classificació de l'equip B a la final després de superar en semifinals el Pozuelo B (17-5), i a la final s'ha imposat al Liceo Francès B (7-0), aconseguint el trofeu del Campionat d'Espanya en la categoria de promoció. El coordinador del club, Albert Casorrán, ha celebrat el triomf de l'equip B, i ha atribuït la manca de competitivitat durant la temporada del conjunt A.

Albert Casorrán

La falta de competivitat a la temporada potser ha fet baixar el ritme de l'equip A, però estem molt contents amb l'equip B.


El Club Rugby Sant Cugat segueix consolidant la base com una de les millors de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.