El Rugby Sant Cugat recupera sensacions davant el RC Sitges

El Rugby Sant Cugat guanya contundentment (59-19) el RC Sitges a la 8a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han estat molt superiors al Sitges en un matx que s'ha decidit en el segon temps i que deixa els locals segons a un sol punt del líder, el CR la Vila.

El primer temps ha estat bastant igualat, amb un intercanvi de cops en els primers minuts en que tots dos conjunts han aconseguit marques per situar-se 14 a 12. Però els locals s'han posat les piles per intentar arribar al descans amb més avantatge i ho han aconseguit amb dues marques més, assegurant-se un punt de bonus i arribant al descans 26 a 12.

Malgrat els visitants han retallat distàncies només començar, la locomotora santcugatenca s'ha posat en marxa i a poc a poc han anat obrint una escletxa en el marcador insalvable amb fins a cinc marques més i quatre transformacions. Les marques per part del Sant Cugat han arribat per banda de Dylan Morel, Tomas Gruden i Pol Perez, tots ells en dues ocasions, i Andrés Rangel, Fede Louteiro i Àlex Alonso.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca l'efectivitat del seu equip en atac.

Leo Pereira

Feia molt que no feiem tants punts en un partit i ens feia falta. Ells eren un conjunt aguerrit i a més el fort vent no ens ha deixat fer el nostre joc habitual.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el Fénix de Saragossa.