El Club Rugby Sant Cugat es posarà a prova contra el CAU València


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat buscarà la cinquena victòria consecutiva contra el tercer classificat

El Club Rugby Sant Cugat buscarà la cinquena victòria consecutiva contra el tercer classificat

El Club Rugby Sant Cugat afronta un repte exigent contra el CAU València. El partit de l'onzena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B es disputarà diumenge a les tres de la tarda en terres valencianes. Una victòria contra el CAU pot eixamplar la distància entre els dos primers classificats amb la resta. Els santcugatencs han de ser contundents des del començament i no poden abaixar la concentració perquè podria costar-los la derrota.

Després de perdre contra el CR La Vila, el Rugby Sant Cugat acumula quatre jornades guanyant. El rival, en canvi, arriba amb una derrota ajustada contra la Santboiana. Tant els santcugatencs com el CAU són dos dels conjunts potents de la lliga i mesuraran les seves forces en un cara a cara molt disputat. Els homes de Leo Pereira buscaran allunyar-se d'ells i retallar distàncies amb el líder. Els valencians són perillosos ofensivament tenint en compte que porten cent quatre punts més.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.